Jihan Audy - Balungan Kere

Lagu Video Jihan Audy - Balungan Kere Terbaru


Video Jihan Audy - Balungan Kere

Deskripsi Jihan Audy - Balungan Kere

Jihan Audy - Balungan Kere, biyen aku tau kelangan
nganti saiki iseh kelingan
koe sing tak anti anti
bebrayan tekaning pati
jebule mblenjani janji

kabeh iki mergo kahanan
ben iso nutupi kebutuhan
aku kerjo isuk sore
nanging koe sambat wae
jaremu balungan kere

opo pancen wes nasibku
kudu pisahan karo sliramu
jaremu arep nompo anane
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

kudune koe ngerteni
kabeh mung t-tipane gusti
senajan atimu wes bubrah
kandelne nggone ibadah
gusti sing paringi berkah

senajan balungan kere
ora kendo nyambut gawe
senajan dalan ra alus
sing penting wani terus

kabeh iki mergo kahanan
ben iso nutupi kebutuhan
aku kerjo isuk sore
nanging koe sambat wae
jaremu balungan kere

opo pancen wes nasibku
kudu pisahan karo sliramu
jaremu arep nompo anane
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

kudune koe ngerteni
kabeh mung t-tipane gusti
senajan atimu wes bubrah
kandelne nggone ibadah, gusti sing paringi berkah
kandelne nggone ibadah, gusti sing paringi berkah